• (0472)66-34-13
  • specintzir@ukr.net
  • м. Черкаси, вул. Тараскова, 14
  • Людям
    з порушенням зору
    Стандартна версія
    A- A+
  • Новини

    День Захисника і Захисниці України

    Козацька слава лине у віках…
    Ми булаву підносимо завзято.
    Воля і честь… У наших все руках!
    Героїв славимо! І всіх запрошуємо на свято (Шачіна В.В.)

    14 жовтня свято Покрови Пресвятої Богородиці, покровительки українського козацтва. Саме в цей день відзначається День Захисника і Захисниці України.
    Ми щасливі, що народилися й живемо на чудовій, мальовничій землі. Тут жили наші діди, прадіди, тут живуть наші батьки, тут корінь роду українського, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, відчуваємо поклик рідної землі.

    Напередодні свята вчителем фізичного виховання Шапошник М.О. був організований і проведений спортивний захід “Захистимо Вітчизну і себе”, для нас, це свято-національне та християнське символізує зв’язок поколінь, безсмертність героїчних традицій нашого народу. На захід були запрошені гості: Президент Федерації Тхеквондо ВТФ у Черкаській області
    Тренер-викладач ОДЮСШ ЧОО ФСТ «Динамо» України відділення Тхеквондо ВТФ Anna Tarapata . Викладач ЧОДЮСШ для осіб з особливими потребами Кирдода Іван Іванович. Призер Паралімпійських ігор Роман Данилюк . Призер Паралімпійських ігор Саша. Дорошенко. Призер Ігор Нескорених Тема Лукашук .
    Діти на святі навчилися оборонятись, пригадали забави предків та на останок всі скуштували смачну кашу по стародавньому козацькому рецепту. Дякуємо всім хто відвідав та долучився до свята.

    Залиште свій коментар