• (0472)66-34-13
  • specintzir@ukr.net
  • м. Черкаси, вул. Тараскова, 14
  • Людям
    з порушенням зору
    Стандартна версія
    A- A+
  • Новини

    День захисту дітей

    Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей. Сім’я і дитина – це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру. День захисту дітей – це нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

    В КЗ “Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради” в цей святковий день з дітьми було проведено низку цікавих, креативних заходів: Відеоподож “Казкова пригода”; Онлайн подорож ” Розвага до дня захисту дітей” та відео – подорож ” Історія свята захисту дітей”; Цікаві ігри: “Перший мільйон, “Знайди пару”, “Відгадай загадку”; “Виховні години: «Наші діти – наша гордість!!!», “Щастя всім дітям на планеті”, Презентації: до Міжнародного дня захисту дітей “Неповторний світ дитинства”; Вікторини: “Непереможні і кмітливі”, “Діти – наше майбутнє”; Конкурс дитячого малюнку “Посмішка дитини – Щаслива родина – Єдина Україна”; Змістовні загадки про квіти, веселку, Україну; Створювали ланцюжок слів на тему “Україна, Батьківщина, діти, рідна земля…”; Дарували слова- побажання один одному…

    Нехай кожна дитина буде зігріта ласкою, теплом, любов’ю. Нехай вона буде під захистом і оточена турботою. Нехай звучить дзвінкий сміх ваших малюків. Любіть їх та цінуйте.

    Залиште свій коментар