• (0472)66-34-13
  • specintzir@ukr.net
  • м. Черкаси, вул. Тараскова, 14
  • Людям
    з порушенням зору
    Стандартна версія
    A- A+
  • Новини

    Корекційні, творчі та релаксаційні заняття для ваших діток

    У цей непростий для нас час МИ можемо допомогти діткам і не тільки!Комунальний заклад «Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради» кожного вівторка  запрошує дітей з особливими освітніми потребами (за нозологіями: діти з порушеннями зору, РАС, ДЦП, ЗПР та інтелектуальними порушеннями) з інших регіонів України, які перебувають у місті, відвідати корекційні, творчі та релаксаційні заняття.
    До творчого та корекційного процесу з дітьми будуть залучені тифлопедагоги, дефектологи, корекційні педагоги та соціальний педагог. Діти зможуть долучитися до корекційних занять з використанням арттерапії, музикотерапії, казкотерапії, технік для зняття стресів та страхів, вправ для стабілізації внутрішнього стану. Заняття триватимуть із 13:30 до 15:30 години.
    У цей час для батьків соціальний педагог школи надаватиме консультації, допомагатиме порадами. Батьки зможуть отримати відповіді на нагальні питання для стабілізації емоційного стану дітей.
    Навчальний заклад знаходиться у Південно – західному районі.

    Попередній запис для формування вікових груп та груп за нозологіями можна здійснити за телефонами 663413 та 0973960828, 0639958220.

    Залиште свій коментар