• (0472)66-34-13
  • specintzir@ukr.net
  • м. Черкаси, вул. Тараскова, 14
  • Людям
    з порушенням зору
    Стандартна версія
    A- A+
  • Новини

    Прощавай, Букварику!

    «Свято Букварика» – одне з найурочистіших подій у житті першокласників. Цьогоріч ми провели зустріч виходячи із нинішніх реалій – більшість учнів та їхніх батьків вийшли на зустріч в онлайн режимі.

    Свято було розраховане для дітей з метою здобуття навичок декламування віршів, формування інтересу до читання. Школярі розвивали акторські здібності, уяву, вміння фантазувати. Удосконалювали навички виразного читання, культури спілкування. Виховувалась любов до книги. Окрім того, захід став чудовою можливістю дітям знову потрапити у стіни школи – комусь очно, а комусь віртуально. Створенню святкової атмосфери допомогла і святково прикрашена класна дошка, де були розміщені роздруковані фото дітей та плакат «Спасибі, Букварику!».

    Вчитель Гончар І.І. подякувала дітям та їхнім батькам за сумлінну співпрацю у вивченні 33 літер українського алфавіту та навчанню читанню і письму. Першокласники продекламували вірші, відгадували загадки, які були пов’язані з літерами уже вивченої абетки, а також переглянули підготовлену вчителем відеопрезентацію про те як минув їх перший рік у школі.

    Серед почесних гостей були запрошені вчителі з музики Огурцова М.М., вчитель 2-А класу Цюрмаста Т.А. та вчителі з фізичної культури та ЛФК -Онищенко Н.В. та Шапошник М.О., які подякували дітям та батькам за співпрацю, за відмінне ставлення до уроків під час дистанційного навчання та побажали аби і наступні навчальні роки стали легкими та приємними.

    Залиште свій коментар