• (0472)66-34-13
  • specintzir@ukr.net
  • м. Черкаси, вул. Тараскова, 14
  • Людям
    з порушенням зору
    Стандартна версія
    A- A+
  • Новини

    Свято 1 вересня “Подорож в країну знань”

    КЗ “Черкаська спеціальна школа Черкаської обласної ради” щиро вітає всіх зі святом Знань. Це день, із якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

    1 вересня — найбільш зворушливий та найважливіший день для школярів, одне із головних свят навчального року – урочисте, хвилююче та відповідальне. Для першокласників – це свято Першого дзвінка, а в цілому, свято початку нового навчального року.

    День знань однаково хвилююче для дорослих та дітей. Батьків звук шкільного дзвінка переносить у шкільні, безтурботні роки, вчителів мобілізує до праці, дітей закликає до зібраності й відповідальності.

    Зранку в закладі на пришкільному подвір’Ї відбувся урочистий захід “Подорож в країну знань”, на святі діти декламували вірші, співали пісні, грали на музичних інструментах, дарувавши всім присутнім чудовий настрій. Лідери шкільного самоврядування привітали учнів 1 класу подарунками. Після свята всі діти вирушили до класу на Перший урок, тож рушаймо разом у край цікавих наук і невичерпних знань. Вітаємо всіх з новим навчальним роком!

    Залиште свій коментар