• (0472)66-34-13
  • specintzir@ukr.net
  • м. Черкаси, вул. Тараскова, 14
  • Людям
    з порушенням зору
    Стандартна версія
    A- A+
  • Новини

    Виставка осінніх поробок “Золота осінь”

    У нашому закладі вже стало традицією кожен рік проводити виставку поробок із природного матеріалу, виготовлених руками батьків та вихованців.

    Цьогорічна виставка була організована з дотриманням протиепідеміологічних вимог і рекомендацій щодо особливостей організації освітнього процесу в закладах освіти під час воєнного стану.

    Батьки сміливо використовували різні дари осені для створення неповторних, оригінальних, осінніх композицій , наповнюючи дитсадок соковитими фарбами і тим самим створюючи в ньому затишок і гарний настрій.

    Батьки допомогли своїм діткам проявити фантазію, створити неповторні осінні шедеври. У всіх роботах проявилась творчість та уява кожної родини. Від численних поробок з природних матеріалів просто розбігалися очі. Чого тут тільки не було… Фігурки з овочів, каштанів, жолудів, шишок, аплікації з листя, зерняток, насіння, круп, натюрморти, об’ємні композиції тощо. І все виготовлене з інтересом, любов’ю та неабиякою фантазією. Виставка перетворилася на галерею творчості, фантазії та мистецький арсенал вигадки. З ранку до вечора діти любувалися власними витворами та з цікавістю розглядали інші поробки, фотографувалися.

     

    Дякуємо всім небайдужим родинам за радість та гарний настрій, естетичне задоволення!

    Залиште свій коментар